Een duurzame psychiatrie­praktijk

Een duurzame psychiatrie­praktijk

Een duurzame psychiatrie­praktijk

Informatie, hulpmiddelen, tips en praktijkvoorbeelden waar je direct mee aan de slag kunt om je psychiatriepraktijk te verduurzamen. 

PRAKTIJKVOORBEELD

Play Video

Verduurzamen bij Gezondheidscentrum Lombok

KENNISBANK

In de EVZ kennisbank kun je filteren op artikelen, tools, cases en maatregelen die relevant zijn voor eerstelijnszorg praktijken. 

ONTZORGINGSPROGRAMMA

Programma dat elke provincie aanbiedt aan eigenaren van klein maatschappelijk vastgoed. Advies en ondersteuning op maat bij het maken van plannen voor verduurzaming. 

Recente publicaties voor Eerstelijnszorg

afval

Handboek De Groene SEH (Spoedeisende Hulp)

Wil je werk maken van het verduurzamen van je spoedeisende hulppost? Het handboek ‘De Groene SEH’ helpt je op weg. Of het nu gaat om energie of om bedrijfsvoering, in het handboek staan tips en adviezen voor elk thema.

Lees verder

Checklist Verduurzaming Fysiotherapiepraktijk

Wil je werk maken van het verduurzamen van je fysiotherapiepraktijk? De checklist ‘Kan het nog duurzamer?’ helpt je op weg. Of het nu gaat om energie of om bedrijfsvoering, in de checklist staan tips en adviezen voor elk thema.

Lees verder
financiering

Subsidies & financiële regelingen voor energiebesparing

Deze publicatie geeft een actueel overzicht van subsidies en financiële regelingen waar zorgorganisaties gebruik van kunnen maken bij verduurzaming. Update (mei 2024) bevat onder andere actuele informatie over de DUMAVA subsidieregeling, EIA, MIA/Vamil en over de SZGW subsidieregeling.

Lees verder

De Groene Pedicure

Online tool van ProVoet waar je praktische informatie vindt over het verduurzamen van je pedicurepraktijk.

Lees verder