Een duurzame fysiotherapie­praktijk

Een duurzame fysiotherapie­praktijk

Een duurzame fysiotherapie­praktijk

Informatie, hulpmiddelen, tips en praktijkvoorbeelden waar je direct mee aan de slag kunt om je fysiotherapiepraktijk te verduurzamen. Het e-book voor huisartsenpraktijken bevat nuttige tips die je ook in een fysiotherapiepraktijk kunt toepassen.

PRAKTIJKVOORBEELD

Play Video

Duurzaam inkopen bij Fysiotherapiepraktijk Kijfit

KENNISBANK

In de EVZ kennisbank kun je filteren op artikelen, tools, cases en maatregelen die relevant zijn voor eerstelijnszorg praktijken. 

ONTZORGINGSPROGRAMMA

Programma dat elke provincie aanbiedt aan eigenaren van klein maatschappelijk vastgoed. Advies en ondersteuning op maat bij het maken van plannen voor verduurzaming. 

Recente publicaties voor Eerstelijnszorg

De Groene Pedicure

Online tool van ProVoet waar je praktische informatie vindt over het verduurzamen van je pedicurepraktijk.

Lees verder
financiering

Voorbeeldbrief aan verhuurder

Met deze brief informeer je je verhuurder over de ambities van jouw zorgorganisatie op het gebied van duurzaamheid en geef je aan dat jullie met de verhuurder willen samenwerken om dit te bereiken.

Lees verder
energiebesparing

Wetchecker energiebesparing

Online tool van RVO om te checken aan welke wettelijke verplichtingen voor energiebesparing je als organisatie moet voldoen.

Lees verder
energiebesparing

Blowerdoortest spoort kieren op bij tandartspraktijk CTI Warmond

Zie welke nuttige inzichten een blowerdoortest kunnen opleveren zodat je met minder energieverbuik (en dus ook minder energiekosten!) meer gebruikerscomfort hebt.

Lees verder