Bibliotheek

Hier vind je vele publicaties over het verduurzamen van de zorg. In de blauwe balk aan de rechterkant kun je zoeken of filteren.

Van: Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)

Op maatschappelijk vastgoed zijn veel mogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen. Toch is deze manier van verduurzamen vaak onbenut. In deze publicatie van RVO vind je een stappenplan en allerlei informatie die belangrijk voor je is als je hiermee aan de slag wilt gaan.
Op deze kaart van TNO zie je of er aquathermiepotentieel is in de buurt van jouw zorginstelling.
Door het opstellen van de routekaart heeft Zorg en Revalidatie instelling SGL niet alleen een goed beeld hoe in de vastgoed de komende jaren verduurzaamd kan worden, maar hebben zij ook voldaan aan de EED plicht!
Zorgcentrum Avondlicht Herwijnen ging bij de nieuwbouw van 24 kamers van traditioneel naar energieneutraal.
Deze handleiding is gericht op het een zorgorganisatie een portefeuilleroutekaart opstelt voor verduurzaming van het deel van het vastgoed dat wordt gehuurd.
Het rekenmodel dat is gebruikt om de sectorale routekaarten voor de zorg door te rekenen.
Het rekenmodel dat is gebruikt om de sectorale routekaarten voor de zorg door te rekenen.
Deze brief is bedoeld om verhuurders te informeren over de ambities van jouw zorginstelling op het gebied van duurzaamheid en aan te kondigen dat jouw instelling daarbij met hen wil samenwerken.
Verslag hoe negen zorginstellingen in en rond Tilburg samenwerkten in een green deal en het keurmerk Milieuthermometer Zorg behaalden.
Deze publicatie geeft een overzicht van subsidies en financiële regelingen waar zorginstellingen gebruik van kunnen maken voor verduurzaming.
Filter

Meer informatie

Heb je vragen?
Kijk eerst eens bij de veelgestelde vragen.
Vind je je vraag niet?