Agenda

Agenda

Hier staan activiteiten die nog plaats gaan vinden. De agenda bevat activiteiten die georganiseerd worden door EVZ (Stimular, Milieuplatform Zorgsector of TNO) en activiteiten waar EVZ een bijdrage  aanlevert.

elke dinsdag 15.30u

Vragenuurtjes CO2-reductietool

Ben je aan de slag met de nieuwe versie van de CO2-reductietool en loop je vast? Of moet je nog beginnen en heb je vragen? Meld je aan voor het eerstvolgende Vragenuurtje. In deze online meetings worden meerdere vragen behandeld en kun je zelf vragen stellen. Het CO2-reductietool Vragenuurtje is elke week op dinsdagmiddag 15.30- 16.30 uur. Je kunt zo vaak meedoen als je wilt en je kunt je tot op het laatste moment aanmelden.
dinsdag 23 april 2024

Strategiedag zorgvastgoed 2024 (Spryg)

Middag met presentaties over actuele onderwerpen in zorgvastgoed. Met presentatie van Adriaan van Engelen (EVZ, MPZ, Stichting Stimular) Deze strategiedag over zorgvastgoed is bestemd voor bestuurders, beleidsmedewerkers, projectmanagers, vastgoedbeheerders werkzaam bij zorginstellingen, verpleeghuizen, corporaties, gemeenten, ontwikkelaars, investeerders, architecten, ingenieurs en adviseurs.
maandag 20 mei 2024

Conceptaanvraag DUMAVA klaarzetten

Vanaf 20 mei 2024 kan je de conceptaanvraag voor DUMAVA-subsidie aanmaken en opslaan via Mijn RVO. Zo kun je op 3 juni, wanneer de regeling opent, deze met één druk op de knop indienen.
woensdag 22 mei 2024, Driebergen

Zorgvastgoeddag Care 2024 (IVVD)

Jaarlijks vastgoedcongres georganiseerd door IVVD
maandag 3 juni 9.00 uur

Opening DUMAVA-subsidie 3e ronde

Vanaf maandag 3 juni 9.00 uur is het mogelijk om subsidie aan te vragen voor de verduurzaming van maatschappelijk vastgoed. De overheid geeft een ondersteuning in de kosten van de uitvoering van 1, 2 of 3 verduurzamingsmaatregelen of een integraal project. Bij de vorige 2 rondes was het budget op de eerste dag al meteen overtekend. Zorg dus dat je er op tijd bij bent. Vanaf 20 mei kun je de aanvraag al klaarzetten.
woe 5, do 6 en vrij 7 juni 2024

Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer

Op 5, 6 en 7 juni vindt de 25ste editie van dit evenement voor facilitair dienstverlening en gebouwbeheer plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Milieuplatform Zorg zal hier ook aanwezig zijn met een stand met informatie o.a. over de hulpmiddelen van EVZ.
woensdag 13 november 2024, Driebergen

Zorgvastgoeddag Cure 2024 (IVVD)

Jaarlijks vastgoedcongres georganiseerd door IVVD
Neem contact op

Contact

Stel hier je vraag

Meer informatie

Heb je vragen?
Kijk eerst eens bij de veelgestelde vragen.
Vind je je vraag niet?