Agenda

Agenda

Hier staan activiteiten die nog plaats gaan vinden. De agenda bevat activiteiten die georganiseerd worden door EVZ (Stimular, Milieuplatform Zorgsector of TNO) en activiteiten waar EVZ een bijdrage  aanlevert.

9 t/m 13 oktober 2023

Campagne Zorg voor Energie 2023

Doe mee met de campagne Zorg voor Energie 2023 om binnen je zorgorganisatie energieverspilling tegen te gaan en kosten te besparen. Zorgaanbieders die meedoen krijgen gratis een toolkit met campagnematerialen en een draaiboek. Meld je aan!
1 december 2023

Deadline Informatieplicht

De Informatieplicht geldt voor alle locaties met meer dan 50.000 kWh elektriciteitsgebruik of 25.000 m3 aardgasverbruik. Er is een formulier van RVO dat moet worden ingevuld en ingeleverd via het E-loket. De nieuwe versie van de CO2-reductietool is een goede basis om dit formulier in te vullen.
Vrijdag 8 december 9.00 - 13.30u in Utrecht

EVZ Roadshow Verder met de routekaart in 2024 – Save the Date

Hoe kan de routekaart je in 2024 verder helpen om zorgvastgoed te verduurzamen? Informatie over nieuwe ontwikkelingen, best practices en veel ervaringen uitwisselen. Onderwerpen (onder voorbehoud): o.a. gehuurd vastgoed, duurzaam renoveren, een betrokken bestuur, duurzame nieuwbouw, Doelmatig Beheer en Onderhoud (DBO), MJOP, beheer van de routekaart. Een ochtend van kennis en ervaringen delen met presentaties en interactieve deelsessies, incl lunch. Zet alvast in je agenda! Binnenkort meer informatie.
1 januari 2024

Deadline inleveren update portefeuilleroutekaart

Het is belangrijk dat alle zorgorganisaties voor 1-1-2024 een update maken van de CO2-routekaart waarin de voortgang en nieuwe situatie tot uitdrukking komt en deze te delen met EVZ.
Neem contact op

Contact

Stuur ons je vraag!

Meer informatie

Heb je vragen?
Kijk eerst eens bij de veelgestelde vragen.
Vind je je vraag niet?