Agenda

Hier staan activiteiten die nog plaats gaan vinden. De agenda bevat activiteiten die georganiseerd worden door EVZ (Stimular, Milieuplatform Zorgsector of TNO) en activiteiten waar EVZ een bijdrage  aanlevert.

9 december 2021 11.00 -12.00 uur

Webinar verduurzaming maatschappelijk vastgoed: samenwerken met gemeenten

Tijdens dit webinar hoort u hoe u een succesvolle samenwerking opzet met gemeenten, maatschappelijk vastgoedeigenaren en andere partijen die een maatschappelijke taak vervullen. Gemeenten en maatschappelijk vastgoedeigenaren delen hun ervaringen over wat de basis is voor een goed samenwerkingsverband. U krijgt praktijkvoorbeelden van: Gemeente Groningen, Monumentencoach Gemeente Rheden, Gemeente Wijchen. Ook is er tijdens het webinar aandacht voor onze Leidraad verduurzamen gemeentelijk vastgoed en de aanpak van ‘split incentive’.
16 december 2021 15.30u

Adviseurssessie portefeuilleroutekaart zorg

Na de geslaagde sessie in juni organiseren we weer een bijeenkomst voor duurzaamheidadviseurs in de zorg. Deze vindt plaats op donderdag 16 december, van 15.30 tot 17.00 uur. Het is een online sessie. Adviseurs uit zowel de cure als de care zijn welkom. Deze online bijeenkomst zal gaan over het verduurzamen van vastgoed in de zorg, en specifiek de analyse van de tot nu toe ontvangen portefeuilleroutekaarten voor CO2-reductie. Aandacht zal worden besteed aan het monitoringsproces en de op handen zijnde voortgangsrapportage met betrekking tot de verduurzaming en CO2-emissiereductie van het zorgvastgoed. Klik op ‘meer informatie’ om u aan te melden.
Neem contact op

Contact

Stuur ons je vraag!

Meer informatie

Heb je vragen?
Kijk eerst eens bij de veelgestelde vragen.
Vind je je vraag niet?