Agenda

Hier staan activiteiten die nog plaats gaan vinden. De agenda bevat activiteiten die georganiseerd worden door EVZ (Stimular, Milieuplatform Zorgsector of TNO) en activiteiten waar EVZ een bijdrage  aanlevert.

start nu

Opstellen en inleveren routekaart voor 1 juni 2022

Heeft jouw organisatie nog geen routekaart ingeleverd? Zorg dan dat je er nu mee aan de slag gaat! Lever de portefeuilleroutekaarten in vóór 1 juni 2022 zodat deze kan worden meegenomen bij de nieuwe sector-analyse. Dit is voor zowel de care als de cure organisaties. Snelle start maken? Bekijk de webinar Starten met de routekaart (klik op Meer informatie)
13 - 18 juni

Dutch Health Week

Dutch Health Week is het grootste en meest inspirerende evenement voor gezondheid en zorg. Hier groeit de beweging die de duurzame transformatie van de zorg faciliteert en versnelt. Dutch Health Week wordt georganiseerd door Jaarbeurs, van 13 t/m 18 juni 2022 in Utrecht. Het thema van de week is: Maak het verschil! Samen werken aan zorg en gezondheid.
Zondag 19 juni 13.00 u

Klimaatmars

Gezamenlijk kunnen we de klimaatcrisis bestrijden en tegelijkertijd iedereen in Nederland en daarbuiten een waardig bestaan geven. De oplossingen liggen er, nu de actie nog. Op zondag 19 juni gaan we daarom massaal de straat op voor een Klimaatmars in Rotterdam.
Neem contact op

Contact

Stuur ons je vraag!

Meer informatie

Heb je vragen?
Kijk eerst eens bij de veelgestelde vragen.
Vind je je vraag niet?