Een duurzame huisartsenpraktijk

Een duurzame huisartsenpraktijk

Een duurzame huisartsenpraktijk

Informatie, hulpmiddelen, tips en praktijkvoorbeelden waar je direct mee aan de slag kunt om je huisartsenpraktijk te verduurzamen

praktijkvoorbeeld

Play Video

Gezondheidscentrum Lombok brengt met samenwerking verduurzaming in de praktijk

kennisbank

In de EVZ kennisbank kun je filteren op artikelen, tools, cases en maatregelen die relevant zijn voor eerstelijnszorg praktijken. 

ontzorgings­programma

Programma dat elke provincie aanbiedt aan eigenaren van klein maatschappelijk vastgoed. Advies en ondersteuning op maat bij het maken van plannen voor verduurzaming. 

Recente publicaties voor Eerstelijnszorg

Checklist Verduurzaming Fysiotherapiepraktijk

Wil je werk maken van het verduurzamen van je fysiotherapiepraktijk? De checklist ‘Kan het nog duurzamer?’ helpt je op weg. Of het nu gaat om energie of om bedrijfsvoering, in de checklist staan tips en adviezen voor elk thema.

Lees verder
financiering

Subsidies & financiële regelingen voor energiebesparing

Deze publicatie geeft een actueel overzicht van subsidies en financiële regelingen waar zorgorganisaties gebruik van kunnen maken bij verduurzaming. Update (april 2024) bevat onder andere informatie over de DUMAVA subsidieregeling en EIA, MIA/Vamil .

Lees verder

De Groene Pedicure

Online tool van ProVoet waar je praktische informatie vindt over het verduurzamen van je pedicurepraktijk.

Lees verder
financiering

Voorbeeldbrief aan verhuurder

Met deze brief informeer je je verhuurder over de ambities van jouw zorgorganisatie op het gebied van duurzaamheid en geef je aan dat jullie met de verhuurder willen samenwerken om dit te bereiken.

Lees verder