Een duurzame mondzorgpraktijk

Een duurzame mondzorgpraktijk

Een duurzame mondzorgpraktijk

Informatie, hulpmiddelen, tips en praktijkvoorbeelden waar je direct mee aan de slag kunt om je mondzorgpraktijk te verduurzamen.

praktijkvoorbeeld

Play Video

Tandartsenpraktijk Lansingerland kijkt met duurzame blik naar afval

kennisbank

In de EVZ kennisbank kun je filteren op artikelen, tools, cases en maatregelen die relevant zijn voor eerstelijnszorg praktijken. 

ontzorgings­programma

Programma dat elke provincie aanbiedt aan eigenaren van klein maatschappelijk vastgoed. Advies en ondersteuning op maat bij het maken van plannen voor verduurzaming. 

Recente publicaties voor Eerstelijnszorg

CO2-routekaart

Erkende Maatregelen – praktische toelichting

In het EVZ Vragenuurtje van donderdag 2 november stonden de Erkende Maatregelen centraal. Adviseur Marjon Olijdam liep door de maatregelen heen en gaf praktische toelichtingen. Bekijk hier de opname van de webinar en de bijbehorende presentatie.

Lees verder

E-boek De Duurzame Podotherapiepraktijk

Praktijk verduurzamen? Het e-boek De Duurzame Podotherapiepraktijk geeft handvatten en praktische tips om aan de slag te gaan.

Lees verder

Quickscan Duurzame Huisartsenpraktijk

Wilt u aan de slag met het (verder) verduurzamen van de praktijk? Doe de Quickscan Duurzame Huisartsenpraktijk. Deze tool is ontwikkeld door Stichting Stimular samen met NGH en bestaat uit een overzicht van maatregelen uit het e-boek ‘De Groene Huisartsenpraktijk’.

Lees verder
be- en ontvochtiging

Slim ventileren met een CO2-meter

Door een CO2-meter te gebruiken om slim te ventileren en luchten, kan onnodig energieverbruik worden verminderd. Het apparaat helpt bij het bepalen van het optimale moment om te ventileren of te luchten op basis van de CO2-concentratie.

Lees verder