E-boek Duurzame mondzorgpraktijk
Hulpmiddel

E-boek Duurzame mondzorgpraktijk

Hulpmiddel

Wil je werk maken van het verduurzamen van je praktijk? Het e-boek ‘Duurzame mondzorgpraktijk’ helpt je op weg. Of het nu gaat om ‘quick wins’ of een integrale doorlichting van je praktijk, in het e-boek staan tips en adviezen voor elke fase.

Zo krijg je informatie over hoe je je praktijkvoering kunt vergroenen, hoe je je inrichting energiezuiniger kunt maken en welke aanpassingen aan je pand je kunt doen. Tot slot geeft het e-boek ook tips die je aan patiënten kunt meegeven. Het e-boek geeft praktische handvatten voor een succesvolle aanpak van het vergroenen van je praktijk.

E-book Duurzame mondzorgpraktijk

Deze praktijkwijzer is een uitgave van de KNMT. NVM-mondhygiënisten en ONT onderschrijven de inhoud van dit document. De ontwikkeling ervan is mogelijk gemaakt door stichting Stimular en het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Het e-boek en meer informatie over verduurzaming van je mondzorgpraktijk vind je op: knmt.nl/praktijkzaken/duurzame-mondzorg

In het e-boek is ook beschreven hoe de Milieubarometer je helpt bij het meten van milieuwinst in de praktijk. Meer informatie hierover vind je op: knmt.nl/nieuws/milieuwinst-meten-met-de-milieubarometer