Agenda

Agenda

Hier staan activiteiten die nog plaats gaan vinden. De agenda bevat activiteiten die georganiseerd worden door EVZ (Stimular, Milieuplatform Zorgsector of TNO) en activiteiten waar EVZ een bijdrage  aanlevert.

elke dinsdag 15.30u

Vragenuurtjes CO2-reductietool

Vragen over de CO2-reductietool? Meld je aan voor het eerstvolgende Vragenuurtje. In deze online meetings worden meerdere vragen behandeld en kun je zelf vragen stellen.
7 - 11 oktober 2024

Zorg voor Energie campagne 2024

Expertisecentrum Verduurzaming Zorg (EVZ) en Milieu Platform Zorgsector (MPZ) organiseren dit najaar voor de derde keer de campagneweek Zorg voor Energie onder de noemer ‘de kracht van herhaling’. Zorgaanbieders die meedoen krijgen gratis een online toolkit met campagnematerialen, een draaiboek en een campagnevlag (voor nieuwe deelnemers). De campagnematerialen kun je inzetten en vertalen naar een eigen actieweek. Zo bespaar je als zorgorganisatie met de stijgende energieprijzen snel geld. De medewerkers thuis ook. doe ook mee en meld je organisatie nu aan!
dinsdag 12 november, Antropia Driebergen

EVZ CO2-routekaart Roadshow 2024 – Resultaten met de routekaart

Op dinsdag 12 november is alweer de 3e editie van de EVZ CO2-routekaart Roadshow. Dit jaar op de mooie en inspirerende locatie Antropia, naast station Driebergen-Zeist. Interactieve deelsessies over actuele onderwerpen. Presentaties over de stand van zaken van de verduurzaming van zorgvastgoed en de uitdagingen en oplossingen waar we als sector mee op weg zijn. De EVZ CO2-routekaart Roadshow wordt georganiseerd in samenwerking met de branche-organisaties uit de care VGN, Actiz en de Nederlandse ggz. Zet het alvast in je agenda! Hou de EVZ website en deze nieuwsbrief in de gaten voor meer informatie over het programma en inschrijven.
woensdag 13 november 2024, Driebergen

Zorgvastgoeddag Cure 2024 (IVVD)

Jaarlijks vastgoedcongres georganiseerd door IVVD
Neem contact op

Contact

Stel hier je vraag

Meer informatie

Heb je vragen?
Kijk eerst eens bij de veelgestelde vragen.
Vind je je vraag niet?