CO2-reductie­tool downloaden

CO2-reductie­tool downloaden

CO2-reductie­tool downloaden

De CO2-reductietool is een instrument in Excel dat je kan gebruiken om het effect van maatregelen op jouw CO2-footprint en energieverbruik inzichtelijk te maken. De tool is kosteloos te downloaden en gebruiken. Volg de wegwijzer routekaart voor care  om de tool juist in te vullen.

Versie 2.0

De tool werkt momenteel in versie 2.0.1 Deze kun je hieronder downloaden. Voor gebruikers van versie 1.3 en 1.3.1 is er een importfunctie gemaakt (zie daarvoor de informatie op tabblad Cijfers van toolversie 2.0.1). 

Gebruikers van versie 1.2 moeten eerst updaten naar versie 1.3 voordat ze de importfunctie van versie 2.0.1 kunnen gebruiken. Onderaan deze pagina staat daarover meer informatie.

(Let op: downloaden duurt even, kijk bij je downloads voordat je nogmaals op de knop klikt) 

Overkoepelend dashboard

Wil je meer dan 50 locaties apart beoordelen of gebruik maken van aparte toolbestanden voor bijvoorbeeld je verhuurders? Dan kan je gebruik maken van het Main dashboard bestand. Hierin kun je tot 10 CO2-toolbestanden samenvatten. 

Het Main Dashboard voor versie 2.0 zal halverwege augustus beschikbaar zijn. 

Update een oudere versie

Gebruikers van versie 1.2 van de tool moeten eerst updaten naar versie 1.3 voordat ze naar versie 2.0 kunnen. Download hieronder versie 1.3 en volg de instructie op het tabblad Cijfers om je tool versie 1.2 te updaten. 

Download: CO2-Reductietool 1.3

(alleen voor gebruikers van versie 1.2.)

Vragen

Heb je vragen over het gebruik van de CO2-reductietool?
Stel je vraag via het contactformulier.

Bij voldoende interesse worden er regelmatig Vragenuurtjes georganiseerd. Dit zijn webinars waarin meerdere vragen worden behandeld en je ook zelf vragen kunt stellen.
Heb je interesse in een Vragenuurtje? Laat het weten via dit formulier.

Huidige gebruikers - Kerngetallen update (1.3.1)

Nieuwe gebruikers - C02-Reductietool Zorg (versie 1.3.1.)