EVZ online Summer­courses 2023

EVZ online Summer­courses 2023

Even bijkomen in de zomerperiode en je op je gemak laten bijpraten met de EVZ online Summercourses.

In juli hebben we vier korte webinars georganiseerd over actuele onderwerpen van de CO2-routekaart zorgvastgoed. Over de routekaart inzetten voor EED en Informatieplicht, Starten met de routekaart, Gehuurd vastgoed in de routekaart en de nieuwe ronde van de DUMAVA subsidie. Bekijk de opnames en presentaties nu of wanneer het jou uitkomt deze zomer (in de tuin, op je balkon).

 • De CO2-reductietool inzetten voor EED en Informatieplicht Judith de Bree (Stimular, MPZ)
  Dat is handig! De CO2-reductietool is straks te gebruiken voor de rapportages die vanuit verschillende instanties en organisaties worden gevraagd. Zo kun je voldoen aan de EED-auditplicht en Informatieplicht Energiebesparing. In deze webinar krijg je toelichting over hoe je de update van de CO2-reductietool kunt inzetten voor deze wettelijke verplichtingen.
  Lees ook dit nieuwsbericht over hoe je de CO2-routekaart voor meerdere doelen kunt inzetten.

 

 • Starten met de CO2-routekaart Dianne de Wild (MPZ)
  Wil je als instelling aan de slag met de routekaart en weet je niet waar te beginnen? In deze webinar krijg je belangrijke informatie en een stappenplan om aan de slag te gaan met de implementatie van de CO2-routekaart. Aan bod komen het wat en waarom van de routekaart, hoe maak je een routekaart en nuttige tools en informatiebronnen. Na afloop heb je praktische handvatten om met de CO2-routekaart aan de slag te gaan.

 

 • Gehuurd vastgoed in de routekaart Mariska Jansen (Stimular)
  Hoe kun je zo goed mogelijk samenwerken met de woningcorporatie bij het opstellen van de CO2-routekaart? Hoewel de doelen van de zorg en de woningbouwcorporatie uiteindelijk dezelfde zijn, het verduurzamen van het vastgoed met een CO2-reductie volgens Klimaatakkoord, zijn de wegen ernaartoe behoorlijk anders. In dit webinar krijg delen we inzichten en praktische voorbeelden die je helpen bij een effectieve samenwerking met de woningcorporatie.

 

 • DUMAVA-subsidie 2023 (bekijk de actuele webinar DUMAVA 2024)
  Wil je ook van de nieuwe ronde DUMAVA subsidie gebruik maken om 1, 2 of 3 maatregelen of een heel verduurzamingsproject te financieren? Tijdens dit webinar hoor je hoe je als zorgorganisatie van de nieuwe DUMAVA subsidieronde gebruik kunt maken. En hoe je daarbij de CO2-routekaart kunt gebruiken. We gaan in op de eisen en delen ervaringen van de vorige ronde. Zo kun je je goed voorbereiden!

Nog meer handige informatie en inspiratie op doen wanneer het jou uitkomt? Laat je rondleiden bij ASVZ en Careyn met deze bijzondere online interactieve rondleidingen. Zo zie je alles!