Agenda archief

Agenda archief

Agenda archief

In dit archief staan activiteiten die al geweest zijn. De agenda bevat activiteiten die georganiseerd worden vanuit het EVZ-programma en activiteiten waar vanuit het EVZ een bijdrage aan wordt geleverd.

vrijdag 12 april in Utrecht

Fizi Zorgcongres: Duurzaamheid, van visie naar uitvoering

Duurzaamheidscongres van Fizi, de bedrijfsvereniging van zorgfinancials. Mede-organisatoren zijn Actiz en NVZ. De bijeenkomst is bedoeld voor bestuurders, toezichthouders en commissarissen, directie/beleid en financials in de zorg en welzijn.
1Q 2024

Opsturen update portefeuilleroutekaart naar EVZ

Alle zorgorganisaties maken verplicht een update van hun portefeuille- of CO2-routekaart waarin de voortgang en nieuwe situatie tot uitdrukking komt. Stuur deze ook op naar EVZ. Begin 2024 wordt er een nieuwe sectoranalyse gemaakt op basis van de ingeleverde routekaarten. Hiermee kunnen we laten zien wat we aanpakken en wat de knelpunten zijn. Hoe meer ingeleverde routekaarten hoe completer het beeld. Stuur je vastgestelde CO2-routekaart dus zo snel mogelijk op naar EVZ.
Donderdag 21 maart 15.00 - 16.00 uur

Webinar DUMAVA subsidieronde 2024 RVO

Webinar van RVO over de nieuwe ronde van de DUMAVA-subsidie die op 3 juni a.s. opent. Er wordt informatie gegeven over de aanvraagprocedure, voorwaarden en het beleid voor verduurzamen van maatschappelijk vastgoed. Klik op Aanmelden om naar de RVO website te gaan. Klik op Meer informatie voor de toelichting van EVZ op de nieuwe subsidieronde en de mogelijkheid om de portefeuilleroutekaart te gebruiken.
donderdag 15 februari 12.30-17.00 uur

Regiobijeenkomst Drechtsteden: Verduurzaming maatschappelijk vastgoed

Kennissessie voor verduurzaming van maatschappelijk vastgoed in de regio Drechtsteden. Onderdeel van het ontzorgingsprogramma klein maatschappelijk vastgoed van Provincie Zuid-Holland. Het programma is bestemd voor eigenaren van alle soorten maatschappelijk vastgoed met vragen over het algemene verduurzamingsproces, financiering en wetgeving of gebouw-specifieke zaken. Andere regio? Kijk bij het ontzorgingsprogramma van uw provincie voor andere regionale bijeenkomsten.
Donderdag 25 januari

Congres ‘Duurzaamheid in de zorg: de laatste ontwikkelingen’ (MarkTwo Academy)

Dagvullende congres georganiseerd door MarkTwo Academy ‘Duurzaamheid in de zorg: de laatste ontwikkelingen’ op donderdag 25 januari 2024 Overzicht van de laatste stand van zaken, good practices en belangrijke inzichten en innovaties van zorgcollega’s. Voor medisch specialisten, huisartsen en praktijkmanagers, (ziekenhuis)apothekers, beleidsmedewerkers in de zorg en leden van adviesraden.
Vrijdag 8 december 9.00 - 13.30u in Utrecht

EVZ CO2-routekaart Roadshow ‘Verder met de routekaart in 2024’

Je wilt verder op de route naar duurzaam vastgoed. Waar loop je tegenaan en waar liggen de mogelijkheden? Krijg praktische informatie van experts en wissel ervaringen uit met andere managers vastgoed en duurzaamheid. Over financiering, wet- & regelgeving, woningcorporaties, bestuurlijk draagvlak, renovatie, nieuwbouw, DBO. Voor iedereen die met de CO2-routekaart werkt en verder wil met verduurzamen van het vastgoed.
1 december 2023 > 1 januari 2024

Deadline Informatieplicht

De Informatieplicht geldt voor alle locaties met meer dan 50.000 kWh elektriciteitsgebruik of 25.000 m3 aardgasverbruik. Er is een formulier van RVO dat moet worden ingevuld en ingeleverd via het E-loket. De nieuwe versie van de CO2-reductietool is een goede basis om dit formulier in te vullen. De inleverdatum is uitgesteld naar 1 januari 2024.
elke dinsdag 9.00u en donderdag 15.30u

Vragenuurtjes CO2-reductietool

Ben je aan de slag met de nieuwe versie van de CO2-reductietool en loop je vast? Of moet je nog beginnen en heb je vragen? Meld je aan voor het eerstvolgende Vragenuurtje. In deze online meetings worden meerdere vragen behandeld en kun je zelf vragen stellen. De CO2-reductietool Vragenuurtjes zijn elke week op dinsdagochtend 09.00-10.00 uur en donderdagmiddag 15.30- 16.30 uur. In december zijn ze op dinsdagmiddag 15.30-16.30 uur. Je kunt zo vaak meedoen als je wilt en je kunt je tot op het laatste moment aanmelden.
9 t/m 13 oktober 2023

Campagne Zorg voor Energie 2023

Doe mee met de campagne Zorg voor Energie 2023 om binnen je zorgorganisatie energieverspilling tegen te gaan en kosten te besparen. Zorgaanbieders die meedoen krijgen gratis een toolkit met campagnematerialen en een draaiboek. Meld je aan!
donderdag 31 augustus 9.30-10.30 uur

Vragenuurtje CO2-reductietool

Ben je aan de slag met de nieuwe versie van de CO2-reductietool en loop je vast? Of moet je nog beginnen en heb je vragen? Kom dan naar één van de tweewekelijkse online vragenuurtjes van EVZ via Zoom. Stel je vragen aan een specialist en wissel tips en ervaringen uit met anderen. Klik op Aanmelden voor meer informatie en inschrijven.
Neem contact op

Contact

Stel hier je vraag

Meer informatie

Heb je vragen?
Kijk eerst eens bij de veelgestelde vragen.
Vind je je vraag niet?