Partners

Partners

partners

Actiz

ActiZ is de branchevereniging van bijna 400 organisaties die actief zijn op het gebied van zorg en ondersteuning aan ouderen, (chronisch) zieken en jeugd.

Verder lezen

MPZ

Milieuplatform Zorgsector (MPZ) is een vereniging voor en door de zorg. MPZ werkt aan kennisontwikkeling en -verspreiding op het gebied van duurzaam beleid, milieuzorg, milieuaudits, monitoren van milieuprestaties en -kosten, verslaglegging en praktische thema’s als veilig werken met gevaarlijke stoffen, preventie van water, energie, afval, afvalwater, vervoer, duurzaam inkopen, tegengaan van voedselverspilling en circulaire grondstoffen.

Verder lezen

NFU

De Nederlandse Federatie van Universitair Medische Centra (NFU) vertegenwoordigt de acht samenwerkende umc’s in Nederland, als belangenbehartiger en als werkgever van ruim 65.000 mensen.

Verder lezen

NVZ

De Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ) is de branchevereniging voor algemene ziekenhuizen en categorale instellingen in Nederland.

Verder lezen
Stimular De werkplaats voor Duurzaam Ondernemen

Stimular

Stichting Stimular is de werkplaats voor Duurzaam Ondernemen. Wij vertalen de groeiende vraag om duurzaamheid naar praktische instrumenten en werkwijzen voor bedrijven, brancheverenigingen, overheden en zorgaanbieders.

Verder lezen

TNO

Onderzoeksinstituut TNO verbindt mensen en kennis om innovaties te creëren die de concurrentiekracht van bedrijven en het welzijn van de samenleving duurzaam versterken. Dat is onze missie en daar werken wij, de ruim 3200 professionals van TNO, dagelijks aan.

Verder lezen

VGN

De Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN) is de branchevereniging van professionele zorgaanbieders in de gehandicaptenzorg.

Verder lezen

samenwerkingspartners

knmt-logo

KNMT

De KNMT is de beroepsorganisatie van tandartsen, orthodontisten en kaakchirurgen in Nederland.

Verder lezen

LHV

De Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV) komt op voor de belangen van huisartsen bij politiek, gemeenten en zorgverzekeraars.

Verder lezen
logo-ng

NHG

Het Nederlands Huisartsengenootschap (NHG) is de wetenschappelijke vereniging van huisartsen.

Verder lezen
Neem contact op

Contact

Stel hier je vraag

Meer informatie?

Heb je vragen?
Kijk eerst eens bij de veelgestelde vragen.
Vind je je vraag niet?