Check je tool met de nieuwe Tool­checker CO2-reductie­tool

Check je tool met de nieuwe Tool­checker CO2-reductie­tool

Er is een nieuw hulpmiddel gelanceerd op de EVZ website: de Toolchecker CO2-reductietool. Hiermee check je of een CO2-reductietool compleet en logisch is ingevuld.

Het invullen van een CO2-reductietool moet zorgvuldig gebeuren. Zeker bij meerdere gebouwen en locaties is er veel informatie te verwerken. Als de gegevens zijn ingevuld, hoe controleer je dan of alles klopt?

De nieuwe Toolchecker is een geautomatiseerde checklist voor de CO2-reductietool. Het voert 25 checks uit en kijkt naar de ingevulde data en de samenhang ervan. Het vervangt de eerdere checklist en voegt nog een aantal controlepunten toe. De toolchecker is ontwikkeld door MPZ/Stimular voor EVZ.

Op elke check krijg je feedback en advies voor aanpassingen indien nodig. Heb je niet teveel of dubbele verlichtingsmaatregelen ingepland? Of ben je per ongeluk een locatie vergeten mee te nemen in het dashboard?

Heb je de punten aangepast dan kun je de Toolchecker nog een keer doen. Je kunt een CO2-reductietool zo vaak checken als je wilt.

 

 

Meer informatie​

Heb je vragen?
Kijk eerst eens bij de veelgestelde vragen.
Vind je je vraag niet?