Format voor DUMAVA-aanvraag met portefeuilleroutekaart
Hulpmiddel

Format voor DUMAVA-aanvraag met portefeuilleroutekaart

Bij een aanvraag voor DUMAVA-subsidie kan een portefeuilleroutekaart als alternatief voor het maatwerkadvies of als aanvulling bij het energieadvies (zie hieronder) worden gebruikt. Met een vastgestelde actuele portefeuilleroutekaart, dus een CO2-reductietool versie 2 en bestuursoplegger, voldoe je aan deze voorwaarden.

Volgens RVO:

  • “Een portefeuilleroutekaart wordt gelijkgesteld aan een maatwerkadvies mits deze voldoet aan de voorwaarden uit Bijlage 1 of wordt aangevuld om aan deze voorwaarden te voldoen.”
  • “Een portefeuilleroutekaart en een energieadvies via het ontzorgingsprogramma maatschappelijk vastgoed gelden ook als energieadvies mits ze voldoen aan de voorwaarden uit bijlage 1 of worden aangevuld om aan deze voorwaarden te voldoen.”

Wil je de portefeuilleroutekaart gebruiken bij je DUMAVA-subsidieaanvraag? Stuur dan dit ingevulde format mee als aanvulling bij de aanvraag. Met dit format laat je RVO zien waar welke gegevens staan in je CO2-reductietool en bestuursoplegger.

Instructie: download het Word-document, pas aan volgens de instructies, kies voor weergave zonder opmerkingen en sla het dan op als pdf.

Let op: bij een aanvraag voor een integraal project heb je ook een energielabel (huidig en verwacht) nodig.

Lees meer over de aanvraag van DUMAVA in het nieuwsbericht DUMAVA subsidie aanvragen met CO2-routekaart.