Aanbod Quickscan Informatie­management nov-dec 2023

Aanbod Quickscan Informatie­management nov-dec 2023

Inzicht in belemmeringen bij maken of uitvoeren plannen verduurzamen vastgoed

Herken je dit? Ondanks de doelen en ambities voor verduurzamen van het vastgoed komt het maken of uitvoeren van plannen niet voldoende van de grond. In projecten zien we dan veelal belemmeringen vanuit de organisatie (taken en verantwoordelijkheden), processen of softwaresystemen. Inzicht in de informatie­stromen over het vastgoed kunnen hierbij helpen.

Met een praktijkonderzoek naar informatie­management bij zorgorganisaties wil EVZ meer zicht krijgen op de belemmeringen bij de stappen naar realisatie van de CO2-routekaart. Dit verwerken we dan in ons aanbod van  informatie en hulpmiddelen voor iedereen die hiermee te maken heeft.

Meld je aan voor de Quickscan Informatie­management

EVZ biedt drie zorgorganisaties een Quickscan Informatie­management van Gebouwinzicht aan. Gebouwinzicht analyseert voor jouw organisatie wat er goed gaat en wat er beter kan in de informatie­stromen over het vastgoed. Deelnemers ontvangen van Gebouwinzicht een advies op maat met duidelijke en concrete stappen. Gebouwinzicht bundelt daarnaast de bevindingen voor EVZ, zodat ook andere zorgorganisaties kunnen leren van de ervaringen van de drie deelnemers.

⇶ We zoeken drie zorgorganisaties in de care, omvang 500 tot 2.500 fte, die minstens één zorggebouw in eigendom hebben en één zorggebouw huren.

Reageer snel: onderzoek vindt nog dit jaar plaats

Afspraken voor de Quickscan worden op korte termijn ingepland en de Quickscan wordt bij voorkeur in 2023 afgerond. Gebouwinzicht plant twee afspraken in met iedere deelnemer. Het onderzoek wordt betaald door EVZ en is dus kosteloos voor de deelnemer. We verwachten wel dat de deelnemer hier serieus tijd voor vrijmaakt. Als deelnemer zorg je dat bij die afspraken medewerkers vastgoed aanwezig zijn van strategisch, tactisch en operationeel niveau.

Wil je meedoen? Stuur dan uiterlijk dinsdag 14 november een mail naar Marjon Olijdam (m.olijdam@stimular.nl).

Meer informatie​

Heb je vragen?
Kijk eerst eens bij de veelgestelde vragen.
Vind je je vraag niet?