Online congres Duurzame Zorg 1 oktober 2020

De zorg kan en moet duurzamer. Om dat voor elkaar te krijgen, draagt iedereen bij; van bestuurder tot zorgprofessional en van facilitair manager tot inkoper en farmaceut. Samen zorgen we voor een duurzame zorg.

Iedereen doet wat. Ook de vastgoedexpert!

Programma

Het congres is zo ingericht dat je op elk moment kunt in- en uitstappen. Je bent flexibel om deel te nemen aan de sessies die jou het meest interesseren. Voor vastgoedexperts is voornamelijk de eerste talkshow interessant. Deze talkshow vindt plaats van 13:15 tot 14:15 en gaat over pijler 1 van de Green Deal Duurzame Zorg: CO2-reductie. Zo komt onder andere aan bod:

> Hoe kan het verduurzamen van maatschappelijk vastgoed samen met overheden, bestuurders en zorginstellingen aangepakt worden?

> Een best practice van de wijkgerichte aanpak. De gemeente Alphen aan den Rijn werkt samen met het Alrijne ziekenhuis bij het verduurzamen van het maatschappelijk vastgoed. Hoe gaat zo’n samenwerking in z’n werk en wat komt hierbij kijken?

> Een presentatie over de ontzorgingstool voor het verduurzamen van vastgoed

Daarnaast is ook een sessie van de tweede, aansluitende talkshow aan te raden (talkshow 2: thema pijler 4, gezondheidsbevorderende zorgomgeving). Tijdens deze sessie nemen we een kijkje bij het Prinses Maxima Centrum. Door middel van ontwerp en architectuur biedt het gebouw een gezonde leefomgeving aan patiënten, medewerkers en bezoekers.

Meer informatie over het congres is te vinden via www.aanmelder.nl/duurzamezorg2020.

Meer informatie​

Heb je vragen?
Kijk eerst eens bij de veelgestelde vragen.
Vind je je vraag niet?