Congres Duurzame Zorg 2021: ook voor Groen Vastgoed

De Green Deal Duurzame Zorg organiseert op dinsdagmiddag 7 oktober 2021 het online congres Duurzame Zorg. Tijdens het congres delen partners van de Green Deal hun ervaringen en kunnen zorgprofessionals inspiratie opdoen en leren van best practices.

De Green Deal Duurzame Zorg heeft dit jaar wederom het jaarlijkse congres op 7 oktober 2021. De zorg kleurt groen! Green deal leden, zorgprofessionals, leden van de brancheverenigingen, facilitair managers, bestuurders etc. zijn allen van harte welkom, want samen maken we het verschil.

Programmaonderdelen gerelateerd aan Vastgoed management

Een aantal van de programmaonderdelen die gerelateerd zijn aan vastgoed management:

 • De Groene Werkomgeving in het ziekenhuis
  Vier voorbeelden van een gezondheidsbevorderende omgeving. Wat is er nodig om deze voorbeelden te realiseren?
 • De Groene GGZ
  Hoe het positieve effect van de natuur op de mentale gezondheid kan worden ingezet als onderdeel van  begeleiding of behandeling. Een aantal GGZ instellingen zijn hier ervaringen mee aan het opdoen.
 • De Groene Huisarts
  Workshop over het nieuwe e-boek “De Groene Huisartenpraktijk” met handvatten voor verduurzaming in de eerstelijnszorg. Zie ook het eerdere nieuwsbericht over het e-boek.
 • Het Groene Verpleeghuis
  Het Groene Verpleeghuis is een ambitieus en integraal MVO programma om een woon-zorglocatie te bouwen die circulair, energieneutraal, inclusief en gezondmakend is. In deze workshop worden de deelnemers meegenomen in het proces tot nu toe, van het opzetten van de interne projectstructuur tot ketensamenwerking en betrekken van bewoners, medewerkers en omgeving.

Meer weten? Bekijk het volledige programma met alle deelsessies en meld je aan.

 

Meer informatie​

Heb je vragen?
Kijk eerst eens bij de veelgestelde vragen.
Vind je je vraag niet?