Webinar DUMAVA nieuwe ronde voor zorgorganisaties
Verslag, presentatie

Webinar DUMAVA nieuwe ronde voor zorgorganisaties


De DUMAVA-regeling is voor 2023 gesloten. RVO heeft op maandag 18 september meer aanvragen ontvangen dan er subsidie beschikbaar is. Daarom is de regeling gesloten.

Het beschikbare budget wordt verloot onder de aanvragen die ze voor de sluiting hebben ontvangen. Naar verwachting keert de regeling vanaf 2024 jaarlijks terug. Je kunt in de toekomst dus opnieuw subsidie aanvragen.


 

Wil je ook van de nieuwe ronde DUMAVA subsidie gebruik maken om 1, 2 of 3 maatregelen of een heel verduurzamingsproject te financieren? Tijdens dit webinar hoor je hoe je als zorgorganisatie van de nieuwe DUMAVA subsidieronde gebruik kunt maken. En hoe je daarbij de CO2-routekaart kunt gebruiken. We gaan in op de eisen en delen ervaringen van de vorige ronde. Zo kun je je goed voorbereiden!

Aanvulling: Wanneer in de eerste ronde voor een locatie subsidie is verleend, kan er in de tweede tranche niet nogmaals subsidie voor verleend worden. Naast artikel 11 en artikel 18 die in het webinar genoemd worden, staat er ook in artikel 8, lid 3 en artikel 15 lid 3 een uitsluiting.

Update 4-9-2023: Op basis van vragen van RVO is het raadzaam het format voor aanvullingen te gebruiken en daarin een eigen energiebalans op te nemen omdat de generieke balans niet wordt geaccepteerd.

De webinar is onderdeel van de EVZ Summercourses 2023.