Wegwijzer routekaart care

Wegwijzer routekaart care

Aan de slag met de portefeuilleroutekaart? Gebruik deze handige wegwijzer!

Waarom een CO2-routekaart?

Om de doelen vanuit het Klimaatakkoord te behalen, wordt van alle vastgoedeigenaren gevraagd een eigen CO2-routekaart te hebben. De portefeuilleroutekaart is het afgesproken instrument voor het zorgvastgoed om te werken aan de klimaatdoelen.

Lees verder

Hoe borg ik de CO2-routekaart in ons beleid?

Het bestuur is de verbindende schakel tussen strategie, financiering en uitvoering. Betrokkenheid van het bestuur en draagvlak voor de routekaart is een belangrijk onderdeel ervan. In drie stappen handige informatie over hoe je dit aanpakt.

Lees verder

De CO2-reductietool

Lees hoe je de CO2-reductietool kan gebruiken om de portefeuilleroutekaart voor de care op te stellen. Tutorials en veelgestelde vragen helpen je verder.

Lees verder

Routekaart inleveren

Stuur de routekaart op naar EVZ via het contactformulier. EVZ monitort de voortgang van de routekaarten-aanpak om op sectorniveau inzicht te hebben in de inspanningen van de zorginstellingen en de verwachtte CO2-reductie..

Lees verder

Hulp bij de routekaart?

Het EVZ biedt ondersteuning bij het starten met de routekaart, zoals het geven van vrijblijvende feedback, en het beschikbaar stellen van tools en documentatie.